Granada gaat ook bij Valencia onderuit

VALENCIA – In de uitwedstrijd tegen Valencia CF liep de Andalusische voetbalclub Granada CF zaterdagavond 5 maart voor de twaalfde keer dit seizoen in de Spaanse Primera División tegen een verlies aan. De wedstrijd in het Estadio Mestalla eindigde in 3-1, waardoor Granada na 27 wedstrijden nu nèt boven de degradatiestreep staat met 25 punten.

In de aanvankelijk gelijk opgaande wedstrijd vielen alle treffers in de tweede helft. Goncalo Guedes zette drie minuten na de hervatting de thuisclub op voorsprong (1-0). Via treffers van Maximiliano Gómez (51ste minuut) en Carlos Soler (strafschop, 62ste minuut) liep Valencia vervolgens verder uit. Tussendoor was er nog een eigen doelpunt van Valencia-speler Hugo Guillamón (2-1, 56ste minuut). Die meevaller bracht Granada voor even terug in de wedstrijd maar Soler tekende snel daarna voor het slotakkoord en bepaalde daarmee de eindstand op 3-1.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s