Bewolkt weekeinde voor Nerja en omgeving

NERJA – De aan de Costa del Sol bijna altijd aanwezige zon laat het dit weekeinde én de komende week even afweten in Nerja en omgeving. Wolkendekken en grauwe luchten voeren de komende dagen de boventoon, waarbij de gemiddelde dagtemperatuur niet verder komt dan zo´n 15 graden Celsius.

Dit voorzien de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in hun meest recente weersvoorspellingen. De kans dat uit die bewolking af en toe wat neerslag valt is aanwezig, al is die eventuele regen bij lange na niet genoeg om de, na een lange periode van droogte, vrijwel lege waterbassins in de regio weer naar een redelijk niveau te brengen.

Wat meer serieuze neerslag wordt aan het einde van de komende week verwacht volgens de deskundigen van Aemet. De wind is de komende dagen zwak tot matig, op dinsdag 1 maart en woensdag 2 maart lijkt in de huidige vooruitzichten de zon weer af en toe door te breken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s