Plaza de Andalucía centraal tijdens viering Día de Andalucía in Nerja

NERJA – De officiële handelingen tijdens de viering van de Día de Andalucía in Nerja vinden maandag 28 februari plaats op het Plaza de Andalucía in de wijk Barriada de las Protegidas. De feestelijkheden beginnen rond 10.30 uur met een optreden van de Banda de Música de Nerja.

Dit optreden wordt gevolgd door een officieel gedeelte, waarbij twee studenten aan het Colegio Virgen del Mar gedichten voorlezen die zijn gewijd aan de Día de Andulucía. Daarna volgt het hijsen van de Andalusische vlag, waarna op tal van plaatsen in Nerja evenementen plaatsvinden die allen in het teken staan van de viering van de Día de Andalucía.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s