Half miljoen voor fietspad tussen Nerja en Punta Lara

NERJA – Voor de aanleg van een fietspad tussen Nerja en Punta Lara langs de N-340 heeft het Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana del Gobierno de España een subsidie van 492.202,44 euro beschikbaar gesteld.

Het is het derde fietspaden-project in korte tijd dat wordt opgestart voor Nerja, nadat eerder al geld werd vrijgemaakt voor de realisatie van twee fietspaden tussen Nerja en Maro. Die voeren vanaf de rotonde naar Playa Burriana op de N-340 in twee fasen naar het naburige Maro, het deze week geopenbaarde project moet ook in de andere richting (naar Punta Lara) langs de kustweg N-340 een veilige route voor fietsers garanderen. Over een tijdspanne voor de realisatie van de prestigieuze plannen is nog niet gesproken.

Infographic (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s