CD Nerja op eigen terrein tegen CD Mijas

NERJA – In het voetbalstadion Pepe Luis Bobadilla aan de Calle Caros Millón in Nerja speelt voetbalclub CD Nerja zaterdag 12 februari voor de competitie in de 1e División Andaluza Temporada een thuiswedstrijd tegen CD Mijas.

De wedstrijd begint zaterdagavond om 19.30 uur, entreebewijzen kosten vijf euro per stuk. CD Nerja staat op de huidige ranglijst van deze competitie (met achttien clubs, red.) op de zestiende plaats met 21 punten uit 20 wedstrijden, Mijas staat op de tweede plaats met 40 punten uit twintig wedstrijden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s