Nederlandse film The Conductor te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 9 februari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The Conductor´ (originele titel ´De Dirigent) van regisseur Maria Peters vertoond. De Nederlandse productie uit 2018 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering, voorzien van Spaanse ondertiteling.

Hoofdrollen zijn er voor Christianne de Bruijn, Benjamin Wainwright en Scott Turner Schofield. De vertoning begint om 19.00 uur en duurt twee uur en een kwartier. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Een gedachte over “Nederlandse film The Conductor te zien in Centro Cultural

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s