Kwartfinales KNVB-beker in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Voetbalfans kunnen deze week terecht bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas), voor het bijwonen van de kwartfinales voor de KNVB-beker.

De wedstrijden worden live uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Dinsdagavond 8 februari speelt PSV in Eindhoven om 19.00 uur tegen NAC Breda, een dag later treffen Ajax en Vitesse elkaar (vanaf 19.00 uur in Amsterdam) voor hun halve finale. Op dezelfde tijd wordt in Waalwijk de wedstrijd tussen RKC en AZ afgewerkt. De laatste kwartfinale wordt gespeeld op donderdagavond 10 februari (aanvang 19.00 uur) in Nijmegen en gaat tussen NEC en Go Ahead Eagles.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s