Gemeente Nerja pakt verslechterde bestrating in binnenstad aan

NERJA – Met het oog op het naderende toeristenseizoen heeft de gemeente Nerja een plak van aanpak opgesteld voor de verslechterde en/of verzakte bestrating op diverse plaatsen in de binnenstad. Daarbij worden onder meer de Plaza d´España, Calle Pintada en de Paseo Balcón de Europa onder handen genomen.

Op het Balcón de Europa is deze maand al begonnen met de restauratiewerkzaamheden, waarvoor in totaal een budget is uitgetrokken van 110.000 euro. ,,Hiermee willen niet alleen we ons imago onder de toeristen verbeteren, maar ook en vooral werken aan de veiligheid voor voetgangers en andere weggebruikers´´, verklaarde burgemeester José Alberto Armijo bij de uitleg over de plannen.

Over een tijdspanne voor de werken werd bij de presentatie niet gerept. De kosten worden in zijn geheel opgehoest door de gemeente Nerja.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s