Alsnog benefietoptreden Proyecto Mandarina bij El Molino

NERJA – De regionaal vermaarde en populaire ska- en reggaeband Proyecto Mandarina uit Nerja speelt maandagavond 28 februari alsnog bij de vernieuwde bar El Molino aan de Calle San José 4 in het centrum van Nerja. Aanvankelijk stond dit benefietoptreden gepland voor zaterdag 18 december, maar destijds gooide de Corona-pandemie roet in het eten.

De opbrengsten komen ten goede aan het lokale voedselbank. El Molino is één van de oudste bars van Nerja en bekend vanwege de centrale rol in de vermaarde tv-serie ‘Verano Azul’. De bar is te vinden aan de Calle San José, die de twee belangrijkste winkelstraten van Nerja (Calle Pintada en Calle Cristo) met elkaar verbindt. Halverwege het Cororna-crisisjaar 2020 sloot de bar de deuren, inmiddels is de bar weer (met een nieuwe eigenaar) geopend onder de naam El Molino La Tasca de Frasco Verano Azul.

Het optreden van Proyecto Mandarina bij El Molino begint maandagavond 28 februari (waarop regionaal ook de Día de Andalucía wordt gevierd) rond de klok van 17.30 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s