Film Spencer te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 30 januari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Spencer´ van regisseur Pablo Larraín vertoond. De Amerikaanse productie uit 2021 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering, voorzien van Spaanse ondertiteling.

Hoofdrollen zijn er voor Kristen Stewart, Timothy Spall en Jack Nielsen. De vertoning begint om 17.00 uur en duurt twee uur. De film handelt over het leven van de Britse prinses Diana. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s