Onmachtig Granada CF niet langs Elche CF

ELCHE – In het voetbalstadion Estadio Manuel Martínez Valero van de stad Elx (provincie Valencia) eindigde de Primera División-wedstrijd tussen Elche CF en het Andalusische Granada CF zondagmiddag 2 januari in een bloedeloos 0-0 gelijkspel.

De nummer zeventien van het hoogste Spaanse voetbalniveau slaagde erin om gedurende de tweede helft moeiteloos gelijke tred te houden met de Andalusische bezoekers (twaalfde in de competitiestand), nadat Elche-speler Diego González al twee minuten na de hervatting met een rode kaart van het veld was gestuurd. Vlak voor de rust escaleerde het duel, waarbij de arbitrage met het uitdelen met liefst zes gele kaarten binnen een minuut voorkwam dat de wedstrijd volledig ontspoorde.

Tegen tien spelers van de thuisclub kon het onmachtige Granada in de tweede helft geen moment overtuigen. Elche hield moeiteloos stand maar wist zelf ook geen enkele doelrijpe kans te creëren, met een doelpuntloze puntendeling tot gevolg.  

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s