Streep door zondagprogramma met nieuwjaarsactiviteiten in Nerja

NERJA – De gemeente Nerja heeft noodgedwongen een streep gezet door alle gemeentelijke nieuwjaarsactiviteiten voor zondag 2 januari. Daarmee vervalt onder meer het traditionele nieuwjaarsconcert op het Balcón de Europa (stond gepland vanaf 12.00 uur) van het koor Coral Alminares.

Ook het programma op zondagavond, waarbij onder een optreden van diverse dansgroepen op het Plaza d’España was voorzien, is komen te vervallen. Een en ander is het gevolg van stijgende aantal Corona-besmettingen in Nerja, waarbij het zogeheten Corona-incidentiecijfer (het omgerekende aantal besmettingen per 100.000 inwoners) aan het einde van vorige week is opgelopen tot 1.054,7.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s