Georganiseerde wandeltocht rond Nerja

NERJA – De Engelstalige wandelclub Shamrock Roamers heeft voor dinsdagochtend 4 januari een wandelroute van circa drie uur uitgezet door de omgeving van Nerja. De tocht wordt in groepsverband gelopen en leidt via makkelijk begaanbare paden langs verrassende plaatsen rond Nerja.

Begonnen wordt er bij bar/restaurant Fitzgerald’s, naast de oude brug bij de entree naar Nerja (onder de Carrefour-supermarkt). De kosten voor deelname (inclusief een lunch bij terugkomst) bedragen twaalf euro per persoon. Vooraf reserveren is niet nodig, aanwezigheid en betalen bij de start (09.30 uur) is voldoende voor deelname.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s