Nerja en Axarquía-regio terug naar Covid-alarmfase 2

NERJA/FRIGILIANA – Nerja en alle andere steden en dorpen binnen de Axarquía-regio gaan met ingang van middernacht op woensdag 29 december terug naar de Covid-alarmfase 2. Deze maatregel is afgekondigd door de Junta de Andalucía, nadat het aantal Corona-besmettingen de afgelopen dagen weer steeds verder opliep.

Concreet verandert dit niet veel aan sluitingstijden van winkels en horeca, wél is de verplichting tot het dragen van een mondmasker op straat en in openbare ruimten opnieuw ingesteld. Ook geldt de regel van het onderling houden van anderhalve meter afstand op zowel de straat als in openbare gelegenheden. Inmiddels zijn de geplande eindejaarsfeesten in zowel Frigiliana als Nerja al geannuleerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s