Benefietgala voor sociale werkplaats in Nerja

NERJA – Met het Gala Estrellados in het Centro Cultural Villa de Nerja hoopt de organisatie Telenerja op donderdag 30 december geld binnen te brengen wat ten goede komt aan de Sociale Werkplaats ‘Taller de la Amistad’.

Het gala begint circa 20.00 uur in het cultureel centrum aan de Calle Garanada 45 in de binnenstad, entreebewijzen kosten 6 euro per persoon en zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het theater. Deze zijn ook via internet te reserveren: https://www.mientrada.net/evento/gala-estrellados/ .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s