Ook Nerja zet streep door oudjaarsfeest

NERJA – In navolging van het buurdorp Frigiliana heeft nu ook de gemeente Nerja een streep gezet door de geplande festiviteiten rond de jaarwisseling. Daarmee is ook, het jaarlijks spectaculair en massaal bezochte, oudjaarsfeest op het Balcón de Europa geannuleerd.

De gemeente acht de risico´s rond het Corona-virus momenteel te hoog en heeft derhalve een streep gezet door activiteiten die leiden tot grote groepen mensen die samenkomen. Het geplande feest, inclusief het optreden daarbij van de lokale band Proyecto Mandarina, is om die reden van de kalender gehaald.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s