Proyecto Mandarina op Balcón de Europa tijdens jaarwisseling

NERJA – Met een optreden van de lokale band Proyecto Mandarina gaat Nerja op vrijdag 31 december muzikaal het nieuwe jaar in. De populaire formatie zorgt samen met de band Los Canallas voor de livemuziek tijdens de viering van de jaarwisseling op het Balcón de Europa.

Het feest begint op vrijdag 31 december rond 23.00 uur. Het dragen van een mondmasker is daarbij verplicht volgens de huidige Corona-maatregelen, aanpassingen en wijzigingen daarvan gedurende de komende week zijn niet uitgesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s