Atleten lokale atletiekclub domineren Milla de Navidad

NERJA – De jaarlijkse Milla de Navidad, een loop door de straten van Nerja, is zondag 26 december gedomineerd door atleten van de lokale atletiekclub Club Nerja de Atletismo. Bij de vrouwen ging de overwinning naar Paula Viviano, Benamar Djellal pakte de zege bij de mannen.

Aan het atletiekevenement werd deelgenomen door bijna driehonderd atleten uit de gehele regio. Club Nerja de Atletismo/Cueva de Nerja grossierde daarbij in podiumplekken: de clubleden boekten, verdeeld over alle categorieën, in totaal twaalf zeges. Daarnaast werden leden van de lokale club twaalf keer tweede en negentien keer derde.

Foto (c) website Club Nerja de Atletismo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s