Kerstconcert koor Rondalla Sierra Almijara

NERJA – Na een onderbreking van een jaar (vanwege het Corona-virus, red.) krijgt de jaarlijkse reeks aan kerstconcerten van het koor Rondalla Sierra Almijara de Nerja in het Centro Cultural Villa de Nerja deze week een vervolg.

Dit jaar verzorgt het koor op woensdagavond 29 december voor de elfde keer het jaarlijkse ´Concierto de Navidad´ in het cultureel centrum aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja. Het concert begint rond 20.00 uur, toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa´s van het Centro Cultural en kosten vijf euro per stuk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s