Koor Abanico de Ilusiones trekt door binnenstad van Nerja

NERJA – Als onderdeel van het gemeentelijk kerstprogramma van Nerja trekt het koor Abanico de Ilusiones maandagavond 20 december door de binnenstad van Nerja. Het vertrek staat gepland om 18.00 uur vanaf het uitgaansplein Tutti Frutti.

Vanaf Tutti Frutti trekt het koor via de Calle El Barrio naar het Plaza Cavana, om vervolgens via de Calle Carmen koers te zetten naar het Balcón de Europa. Vervolgens leidt de route via de Puerta del Mar over de Calle Almirante Ferrandiz (ook wel Calle Cristo genoemd) en de Calle Gloría weer terug via de Calle Pintada naar het Balcón de Europa en het Plaza d´España.

Op het Plaza d´España is aansluitend (circa 20.00 uur) een zogeheten zambomba-optreden met medewerking van de artieste Cynthia Martín.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s