Kerstuitvoeringen Escuela de Música y Danza in CCN

NERJA – De lokale muziek- en dansschool van Nerja, de Escuela Municipal de Música y Danza de Nerja, verzorgt op maandag 20 december en woensdag 22 december uitvoeringen in het Centro Cutural Villa de Nerja.

Op maandagavond 20 december (aanvang 20.00 uur) tonen de studenten aan de muziekschool hun vorderingen met een kerstconcert. Op woensdag 22 december zijn de studenten aan de dansafdeling aan de beurt. Ook hier is het aanvangstijdstip 20.00 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s