Granada CF in slotfase ruim langs RCD Mallorca

GRANADA – Met twee treffers in de blessuretijd ging de Andalusische voetbalclub Granada CF zondagmiddag 19 december uiteindelijk ruim langs tegenstander RCD Mallorca (4-1) in de achttiende speelronde op het hoogste Spaanse voetbalniveau, de Primera División.

De ruime zege gaf overigens een verkeerd beeld van de ware verhoudingen op het veld. De bezoekers hadden over de gehele wedstrijd zelfs een licht overwicht en het duel tussen beide clubs leek lang af te stevenen op een 1-1 puntendeling. Nadat Jorge Molina de thuisclub in de twintigste minuut even op voorsprong had gezet, duurde het amper vier minuten voordat Daniel Rodríguez zijn club Mallorca weer op gelijke hoogte bracht.

Pas halverwege de tweede helft zette Molina de Andalusische formatie opnieuw op voorsprong, waarna hij in de 91e minuut de zege veilig stelde met zijn derde treffer van de dag. Antonio Puertas tekende vijf minuten later voor de vierde treffer van Granada CF, hetgeen een enigszins geflatteerde 4-1 overwinning op het scorebord bracht.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s