Málaga CF onderuit in eigen huis

MALAGA – Op eigen veld ging voetbalclub Málaga CF zaterdagmiddag 18 december onderuit in een competitiewedstrijd voor de Spaanse Segunda Divisíon. In het voetbalstadion La Rosaleda stond er na negentig minuten spelen tegen opponent CD Leganés een 0-2 eindstand op het scorebord.

Málaga had daarbij de nederlaag grotendeels aan zichzelf te wijten. De Andalusische formatie speelde chaotisch en met name de tweede tegentreffer kwam kinderlijk eenvoudig tot stand. Bij een toegekende hoekschop, elf minuten voor tijd, trokken alle veldspelers van de thuisclub naar de vijandelijke helft in hun haast om de gelijkmaker te forceren bij een 0-1 achterstand.

Die hoekschop werd afgeslagen waarop Leganés met twee spelers vanaf de eigen helft kon uitbreken. Het duo had vrije doortocht en speelde de kans prima uit: Juan Muñoz tekende voor de 0-2 én de genadeklap voor Málaga. Eerder was Leganés (zes minuten na rust) op een 0-1 voorsprong gekomen door een treffer van Kenneth Omeruo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s