Bewolkt weekeinde rond Nerja

NERJA – Zonaanbidders komen dit weekeinde bedrogen uit in Nerja en omgeving. De komende dagen is de lucht vooral bewolkt, waarbij de zon slechts sporadisch is te zien. De gemiddelde dagtemperatuur schommelt daarbij rond de 18 graden Celsius, van regen is volgens de meteorologen vooralsnog geen sprake.

Dit blijkt uit de meest recente weersvoorspellingen van de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología). Eenzelfde weerbeeld wordt verwacht voor de komende week, met als verschil dat er vanaf dinsdagavond 21 december wél neerslag is voorzien. Ook voor de daaropvolgende dagen lijkt neerslag waarschijnlijk, waarbij er géén verandering komt in de huidige temperaturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s