Ambachts- en kerstmarkt in Nerja bij tennisclub La Raqueta

NERJA – Op de terreinen van de padel- en tennisclub La Raqueta in Nerja wordt zaterdag 13 november een kerst- en ambachtsmarkt gehouden. De padel- en tennisclub La Raqueta is te vinden aan de doorgaande weg N-340 (Avenida de Pescia), tegenover het hotel Nerja Club.

De markt duurt van 10.00 tot 14.00 uur. Te koop zijn vooral handgemaakte produkten zoals sierraden, manden, kaarsen en biologisch geteelde groenten en fruit. De kersteditie van de markt kent meer dan dertig deelnemende standhouders.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s