Aangenaam nazomerweer rond Nerja in weekeinde

NERJA – Voor Nerja en directe omgeving ligt een droog weekeinde met aangenaam nazomerweer in het verschiet. Dit constateren de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in hun meest recente weersvoorspellingen.

De gemiddelde dagtemperaturen schommelen in die vooruitzichten net iets boven de grens van twintig graden Celsius. Van regen is daarbij de komende dagen géén sprake, ook de wind laat het komend weekeinde én de daaropvolgende week afweten. Vooral zaterdag 13 november lijkt daarbij volgens de weerkundigen een stralende dag te worden, de dagen daarna neemt de bewolking iets toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s