Horrorfilm Relic te zien in Nerja

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 14 november in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Relic´ van regisseur Natalie Erika James vertoond. De Australische productie uit 2020 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

Hoofdrollen in deze horrorfilm zijn er voor Emily Mortimer, Robyn Nevin en Bella Heathcote. De vertoning begint om 17.00 uur en duurt anderhalf uur. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s