Aantal Covid-19 besmettingen loopt weer op in Nerja

NERJA – Nadat het aantal personen waarbij een Covid-19 besmetting werd geconstateerd aan het eind van de maand oktober drastisch daalde, werden er deze week weer relatief veel nieuwe gevallen gemeld door de gezondheidsdiensten in Nerja.

Daarbij was er de afgelopen week meerdere dagen sprake van zeven nieuwe besmettingen, waarmee het incidentiecijfer (het omgerekende aantal besmettingen per 100.000 inwoners) weer is opgelopen naar 141,9.

In Nerja zijn sinds het begin van de pandemie 1.226 Corona-gevallen gedetecteerd. Hiervan zijn inmiddels 1.173 mensen volledig hersteld verklaard. In de momenteel geldende veiligheidsmaatregelen (zoals het dragen van een mondkapje bij het betreden van een winkel en het onderling afstand houden van minimaal anderhalve meter, red.) komt vooralsnog geen verandering.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s