WK-kwalificatieduels Nederlands elftal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De kwalificatieduels voor het wereldkampioenschap voetbal van het Nederlands elftal zijn de komende dagen in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Deze is te vinden aan de Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burriana.

Zaterdagavond 13 november speelt Nederland een uitwedstrijd tegen Montenegro (aanvang 20.45 uur), dinsdagavond 16 november volgt het laatste groepsduel met Noorwegen. Deze wedstrijd wordt afgewerkt in het Rotterdamse stadion De Kuip en begint om 20.45 uur.

Na acht gespeelde wedstrijden leidt Nederland groep G met negentien punten. Noorwegen volgt met zeventien punten. Turkije staat momenteel op de derde plaats met vijftien punten, Montenegro staat vierde en verzamelde elf punten uit acht duels. Letland en Gibraltar sluiten de rij met respectievelijk vijf en nul punten.

Bij Fuego zijn de komende dagen ook andere duels uit de WK-kwalificatiereeks te volgen.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s