Uitstel verlichtingswerken Balcón de Europa

NERJA – De voor deze maand geplande werken aan de verlichting op en rond het Balcón de Europa zijn door de gemeente Nerja uitgesteld. Problemen met de levering van de benodigde onderdelen ligt ten grondslag aan de noodgedwongen vertraging. De gemeente heeft nu eind maart volgend jaar als nieuwe deadline gesteld voor het project.

Met het project hoopte de gemeente Nerja ´het toeristische en historische hart van de gemeente te versterken alsmede een kostenbesparend effect te hebben op de daarbij gebruikte energie´. Een groot deel van de kosten wordt daarbij gefinancierd door subsidiegelden van de Junta de Andalucía. Om daarvoor in aanmerking te komen moeten de geplande werken aan de verlichting op en rond het Balcón (onder meer aan de kenmerkende bogen aan het begin van het Balcón de Europa én de lokaal aanwezige palmbomen alsmede de El Salvador-kerk) wél vóór april volgend jaar zijn afgerond.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s