Lokale band Proyecto Mandarina treedt op in Centro Cultural

NERJA – De lokale band Proyecto Mandarina treedt vrijdagavond 12 november op in het Centro Cultual Villa de Nerja. Het concert van de populaire ska- en reggaeformatie begint rond de klok van 20.00 uur.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa´s van het cultureel centrum (Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja) á raison van vijf euro per stuk. Ook zijn deze online te reserveren via de link https://www.mientrada.net/evento/proyecto-mandarina/ .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s