Gitarist Gonzalo twee avonden bij Fitzgerald’s Bar

NERJA – De Spaanse gitarist Gonzalo treedt deze week zowel op dinsdag 9 november als op woensdag 10 november op bij Fitzgerald’s Bar, op de hoek van park Verano Azul onder het pand van de SuperSol-supermarkt in Nerja.

De gitarist is dinsdag actief bij Fitzgerald´s met een optreden tussen 16.00 en 19.00 uur op het buitenterras van de bar. De (wekelijkse) woensdagavond-optredens beginnen rond 21.30 uur en duren telkens circa twee uur. Daarnaast kan er op woensdagavonden door gegadigden worden deelgenomen aan een zogeheten Open Mic-avond, onder leiding van Gonzalo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s