Aanleg nieuwe speeltuin langs Calle Zurbarán

NERJA – Aan de Calle Zurbarán in Nerja wordt de komende week de laatste hand gelegd aan de aanleg van een nieuwe speeltuin. Deze aanleg maakt deel uit van het gemeentelijk plan om alle speelvoorzieningen in de stad binnen afzienbare tijd te renoveren of te vernieuwen.

Voor de speeltuin aan de Calle Zurbarán heeft de gemeente een bedrag uitgetrokken van 22.167,20 euro. Daarvoor worden onder meer twee glijbanen met klimtorens, schommels en een wip gerealiseerd. De ondergrond bestaat uit kunstgras. Ook wordt er een videobewakingssysteem geïnstalleerd om vandalisme te voorkomen.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s