Granada CF onderuit bij Espanyol

BARCELONA – In de twaalfde speelronde voor de Spaanse Primera División ging de Andalusische voetbalclub Granada CF zaterdagmiddag 6 november onderuit tegen Espanyol. In Barcelona werd het 2-0 voor de thuisclub, die effectiever omsprong met de kansen dan de qua veldspel sterkere bezoekers.

Granada noteerde na negentig minuten weliswaar voor 57 procent van het balbezit maar slaagde er niet in dit veldoverwicht in doelpunten uit te drukken. De ploeg keerde uiteindelijk met lege handen terug naar huis, waar thuisclub Espanyol in voelbalstadion Estadi Cornellà-El Prat drie punten incasseerde. Adrià Pedrosa tekende na een half uur spelen voor de openingstreffer, Raúl de Tomás zette Espanyol drie minuten voor de pauze op een 2-0 voorsprong. In de tweede helft drong Granada nog wel aan maar werd er door beide ploegen niet gescoord.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s