Kookworkshop bij Casa Montes Negros

TRAPICHE – Op de biologische boerderij ‘Casa Montes Negros’ bij het dorpje Trapiche kan woensdag 17 november worden deelgenomen aan een zogeheten ´Spicy Cookery Workshop´. Het landgoed van Casa Montes Negro ligt bij het plaatsje Trapiche, even boven Vélez-Málaga met adembenemende vergezichten over de Sierra Tejeda.

De kookworkshop leert de deelnemers om anders te kijken naar en om te gaan met lokale, seizoensgebonden, groenten en fruit. De workshop begint om 10.30 uur en duurt tot circa 15.30 uur. De deelnamekosten bedragen 35 euro per persoon. Meer informatie (of aanmelden voor de workshop) is te verkrijgen via het telefoonnummer (+34) 655 987 105 .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s