Ondernemers rond stranden in Nerja slaan handen ineen

NERJA – De ondernemers op en rond de stranden in Nerja slaan de handen (verder) ineen om het economische herstel na de gevolgen van de Corona-crisis verder te versnellen. Dit is het resultaat van een bespreking tussen een vertegenwoordiging van de betreffende ondernemers en het gemeentebestuur van Nerja op vrijdag 6 november, welke werd gehouden op initiatief van Nerja´s burgemeester José-Albert Armijo.

Deze sprak eerst zijn dank uit aan de Federación Andaluza de Empresarios de Playas (De Andalusische federatie voor strandondernemers, red.) voor diens inzet om de onderlinge samenwerking te verbeteren. ¨De aandacht voor onze stranden moet een prioriteit zijn voor onze lokale regering, aangezien de stranden een generator zijn voor onze welvaart en werkgelegenheid¨, stelde Armijo daarbij.

Tevens deed de burgemeester daarbij een oproep aan alle betrokken partijen om gezamenlijk acties op te starten die zijn gericht op een betere en effectievere dienstverlening op lokale stranden. ¨Dat moet hand-in-hand gaan met het bedrijfsleven. Alleen op die manier alleen kunnen we onze positie als toeristische gemeente aan de Costa del Sol handhaven én versterken. Daartoe behoort ook de verbetering van de infrastructuur en de modernisering van de faciliteiten op de stranden van Nerja.¨

Het strand van Burriana in Nerja. Foto (c) NerjaDigitaal.com

Een gedachte over “Ondernemers rond stranden in Nerja slaan handen ineen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s