Atletiekwedstrijden om Paco Gallardo Trophy in Nerja

NERJA – Regionale atleten strijden zaterdag 6 november in het atletiekstadion Enrique López Cuenca van Nerja (aan de kustweg N-340 ter hoogte van de afslag naar Playa Burriana) om de ‘Paco Gallardo Trophy’. Het is de achttiende editie van dit jaarlijkse evenement, waarbij door jong en oud wordt gestreden in tal van categorieën.

Zo zijn er onder meer sprintwedstrijden over 60 meter,  verspringonderdelen en staat er kogelstoten op het programma. De wedstrijden beginnen om 10.30 uur, naar verwachting zijn deze rond 13.30 uur afgelopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s