Día Provincial Contra el Cambio Climático rond Balcón de Europa

NERJA – Op en rond het Balcón de Europa staan zondag 7 november diverse activiteiten op het programma in het kader van de I Día Provincial Contra el Cambio Climático (vrij vertaald: ´Dag tegen de klimaatsverandering´).

Daarbij staat vooral de bewustwording van een verantwoorde consumptie van water centraal. De dag is georganiseerd door de Diputación de Málaga in samenwerking met de gemeente Nerja en de Asociación Ecologista y Cultura Sierra de Almijara. De eerste activiteiten staan daarbij rond 10.00 uur in de ochtend op het programma.

Deelname aan de activiteiten is gratis, wél dient men zich vooraf te registreren via de website https://www.malagaviva.org/inscripcion/actividades/ . Tot de activiteiten behoort een reeks aan workshops. Meer informatie over de I Día Provincial Contra el Cambio Climático in Nerja is te vinden op de website https://www.malagaviva.org .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s