Twaalfde speelronde Eredivisie én Formule I GP Mexico in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de twaalfde speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). Ook is daar zondagavond 7 november de Formule I Grand Prix van Mexico (met onder anderen de Nederlandse troef Max Verstappen) te volgen.

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. FC Twente en Heracles openen vrijdagavond 5 november in Enschede met hun onderlinge duel de dertiende speelronde (aanvang 20.00 uur). Op zaterdag 6 november staan de wedstrijden NEC-Heerenveen (aftrap 18.45 uur), Willem II-Sparta (20.00 uur) en PEC-Cambuur (21.00 uur) op de rol. Fortuna en PSV treffen elkaar zondag 7 november om 14.30 uur in Sittard, in Rotterdam nemen Feyenoord en AZ het vanaf 16.45 uur tegen elkaar op. Om dezelfde tijd treden Vitesse en FC Utrecht in Arnhem aan voor hun duel, de speelronde wordt ´s avonds om 20.00 uur in Amsterdam afgesloten met de wedstrijd tussen koploper Ajax en promovendus Go Ahead Eagles.

Daarnaast zijn er dit weekeinde bij El Fuego voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF zondagavond 7 november (aftrap 18.15 uur) een uitwedstrijd tegen Cartagena voor de Spaanse Segunda División. Het Andalusische Granada CF werkt voor de Primera División op zaterdagmiddag 6 november vanaf 14.00 uur een uitwedstrijd af tegen Espanyol.

De Formule I Grand Prix van Mexico op het circuit Autódromo Hermanos Rodríguez begint zondagavond om 20.00 uur. Max Verstappen voert na zeventien wedstrijden de WK-stand aan met 287,5 punten, regerend wereldkampioen Lewis Hamilton (Engeland) volgt met 275,5 punten. De Fin Valtteri Bottas volgt als derde op ruime achterstand. De teamgenoot van Hamilton vergaarde tot nog toe 185 punten.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s