Nieuwe bestrating eerste deel Calle Los Huertos

NERJA – De Calle Los Huertos, in het centrum van Nerja, gaat voor een periode van drie weken op de schop. Deze week is begonnen aan de vervanging van het wegdek, dat zwaar te lijden heeft gehad onder het drukke en zware verkeer van de afgelopen maanden. Het gaat om het straatgedeelte tussen de Avenida Rodriguez Acosta en de Calle Figiliana.

Voor de vervanging van het huidige wegdek heeft de gemeente Nerja een budget uitgetrokken van 42.621,30 euro. Hiervoor worden de huidige kasseien verwijderd en vervangen door een speciale laag asfalt. Ook worden alle putdeksels vernieuwd en verstevigd.  

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s