Temperaturen gaan omlaag aan Costa del Sol

NERJA – De gemiddelde dagtemperaturen voor Nerja en omgeving gaan met ingang van komend weekeinde naar beneden. Waar deze de afgelopen week nog ruim boven de grens van 20 graden Celsius lagen, verwachten de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) dat deze grens de volgende week nog amper wordt gehaald.

In de meest recente weersvoorspellingen lopen de temperaturen de komende dagen geleidelijk verder terug. Zo wordt aanstaand weekeinde een gemiddelde dagtemperatuur verwacht van circa negentien graden Celsius en kan deze in de dagen daarna nog iets zakken. De kans op regen is volgens de weerkundigen zo goed als nihil en de zon zal zich veelvuldig laten zien. Wél is er de komende dagen regelmatig sprake van een krachtige tot forse wind.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s