Málaga CF moeizaam langs tweede team Real Sociedad

MALAGA – In het voetbalstadion La Rosaleda heeft Málaga CF donderdagavond 4 november een zwaarbevochten 2-1 overwinning geboekt op het tweede team van Real Sociedad voor de competitie in de Spaanse Segunda División.

De thuisclub keek daarbij al vroeg in de wedstrijd tegen een 0-1 achterstand aan, nadat Luca Sangalli al na zeven minuten voor de openingstreffer zorgde. Aangeslagen toonde Málaga zich allerminst want twee minuten later stonden beide ploegen weer op gelijke hoogte. Roberto Fernández tekende in de negende minuut voor de gelijkmaker. Nog voor rust draaide de thuisclub de rollen om. Paulino de la Fuente zette na een half uur spelen zijn club Málaga CF op een 2-1 voorsprong.

Hierop volgde een gelijk opgaande strijd, waarin beide ploegen echter niet meer tot scoren kwamen. Mede dankzij deze zwaar bevochten zege steeg Málaga op de ranglijst naar de achtste plaats met twintig punten uit veertien wedstrijden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s