Vertoning film The Current War in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 7 november in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The Current War´ van regisseur Alfonso Gomez-Rejon vertoond. De Amerikaanse productie uit 2017 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

Hoofdrollen zijn er voor Benedict Cumberbatch en Michael Shannon. De vertoning begint om 17.00 uur en duurt één uur en drie kwartier. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s