Vertoning film White Crow in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdagavond 3 november in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘White Crow’ van de regisseur Ralph Fiennes vertoond. De Amerikaanse productie uit 2018 is te zien in de originele Engels/Frans/Russische uitvoering en voorzien van Engelse ondertiteling.

De film gaat over de carrière en het leven van balletdanser Rudolf Nureyev. De vertoning begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie). Het dragen van een mondmasker is verplicht, ook moeten bezoekers voor het betreden van de zaal een bewijs van vaccinatie tegen het Covid19-virus tonen óf een negatieve test overleggen (niet ouder dan 48 uur). Naast elke twee bezette stoelen wordt één zitplaats vrijgehouden in verband met de momenteel geldende Corona-veiligheidsvoorschriften.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s