Herinrichting Calle Zuloaga begonnen

NERJA – De Calle Zuolaga in Nerja, bij het voetbalveld en het Centro de Salud nèt boven de N-340, ligt momenteel op de schop. Het betreft het gedeelte tussen de Calle Picasso en de Calle Carlos Millón, dat een herinrichtingsfase ondergaat.

De werken duren circa drie maanden, de gemeente heeft hiervoor een budget uitgetrokken van 104.401 euro. Eerder al werden de andere omliggende straten aangepakt, volgens planning zijn de werken aan de Calle Zuolaga in de tweede week van februari voltooid.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s