Vandalen slaan toe in centrum van Nerja

NERJA – De politie van Nerja is een klopjacht begonnen op de vandalen die in de nacht van zondag 31 oktober op maandag 1 november een spoor van vernielingen hebben achtergelaten in het centrum van de stad. Daarbij werd onder meer straatmeubilair, plantenbakken en bloempotten vernield, ook diverse winkels en de terrassen van horeca-etablissementen moesten het ontgelden.

De gemeente neemt de reeks aan vernielingen hoog op en heeft inmiddels de hulp van de inwoners ingeroepen bij de jacht op de daders. ,,Dit schaadt het imago van Nerja. De zorg en het respect voor onze straten en pleinen is een zaak van iedereen¨, stelt de gemeente in een oproep voor getuigen. Mensen die aanwijzingen hebben over de vernielingen óf tips over de daders worden verzocht contact op te nemen met de lokale politie via het telefoonnummer (+34) 952 521 545 óf dit te melden op de politiebureau van Nerja.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Een gedachte over “Vandalen slaan toe in centrum van Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s