Corona-incidentiecijfer loopt niet verder op in Nerja

NERJA – De periode aan snel stijgende Covid-19 besmettingen in Nerja lijkt de afgelopen week een halt te zijn toegeroepen. Waar het incidentie-cijfer de vorige week nog alarmerend steeg, is het aantal nieuwe gevallen de afgelopen dagen beperkt gebleven tot één of twee per dag.

Het zogeheten Corona-incidentiecijfer (het omgerekende aantal besmettingen per 100.000 inwoners) stond een week geleden nog op 179,7. Dit cijfer is volgens de lokale gezondheidsdiensten nu gezakt naar 123. In Nerja zijn sinds het begin van de pandemie 1.199 Corona-gevallen gedetecteerd. Hiervan zijn inmiddels 1.141 mensen volledig hersteld verklaard.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s