Nerja zet in op Britse vakantiemarkt

NERJA – Met de lancering van de toeristische promotiecampagne ´Feel Nerja, feel the freedom´ zet de gemeente Nerja momenteel in op het vergroten van het aandeel in de Britse vakantiemarkt. Het startsein werd maandag 1 november gegeven op de driedaagse International Tourism Fair World Travel Market (WTM) in Londen.

Tot de campagne behoren, naast advertenties in de Britse media, een reeks aan video´s over Nerja, die tot eind december worden verspreid op de sociale netwerken in Engeland. Volgens Nerja´s burgemeester José-Alberto Armijo is de reclamecampagne een logisch vervolg op het herstel van het internationale toerisme in de provincie Málaga en de Costa del Sol.

¨Met de huidige positieve ontwikkelingen in de strijd tegen het Covid 19-virus moeten we ons concentreren op het consolideren én het herstel van het merk vakantiemerk Nerja op de toeristische markt. Daarbij richten we ons in eerste instantie op Groot Brittannië, als zijnde onze belangrijkste internationale bron op het gebied van toerisme.¨

Met de nieuwe reclamecampagne via de Britse media verwacht Nerja zo´n veertig miljoen mensen te bereiken.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s