Granada CF ruimschoots langs Levante UD

VALENCIA – In de hoogste Spaanse voetbalafdeling, de Primera División, heeft het Andalusische Granada CF maandagavond 1 november goede zaken gedaan door de uitwedstrijd tegen Levante UD ruimschoots te winnen. In Valencia werd het 0-3 voor de dit seizoen stroef draaiende Andalusische formatie.

De bezoekers kwamen vroeg in de wedstrijd op voorsprong door Germán Sánchez, die al in de zevende minuut de openingstreffer voor zijn rekening nam. Luis-Javier Suárez (zeven minuten voor rust) en Antonio Puertas (69ste minuut) voerden de score verder op naar 0-3. Mede door deze zege steeg Granada naar de veertiende plaats op de ranglijst, Levante staat voorlaatste en wist dit seizoen nog geen enkele competitiewedstrijd winnend af te sluiten.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s