Regenkans voor Nerja in weekeinde

NERJA – Het fraaie nazomerweer in Nerja en omstreken wordt mogelijk dit weekeinde gevolgd door een aantal regenbuien. De meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) verwachten neerslag op zaterdagochtend 30 oktober, gevolgd door een enkele bui gedurende de middaguren.

Ook voor zondagochtend 31 oktober en maandag 1 november bestaat er volgens de weerkundigen een grote kans op regen. Qua temperatuur blijft het vooralsnog aangenaam aan de Costa del Sol, waar het kwik de komende dagen schommelt tussen de 22 en 25 graden Celsius. Wél steekt er in de huidige voorspellingen in de loop van zondag een stevige wind op, die ook volgende week een deel van het weerbeeld rond Nerja bepaalt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s